Читај ми!

Kup Srbije, borba za polufinale

Danas se igraju tri susreta četvrtfinala Kupa Srbije. Partizan dočekuje Voždovac, TSC igra protiv Radnika, a branilac trofeja Vojvodina gostuje u Subotici. Meč između Crvene zvezde i IMT-a igra se 27. marta.

Večeras će biti poznata tri učesnika polufinala Kupa Srbije. Zahuktali "parni valjak" igra protiv Voždovca u malom gradskom derbiju. Crno-beli dugo ne znaju za poraz i žele da nastave taj niz. Gosti će pokušati da se odupru Partizanu i oni izbore plasman u polufinale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja.

Duel na stadionu Partizana počinje u 17.05, tok meča pratite na našem portalu.

Prvi na teren izlaze TSC i Radnik. Radnik je nešto bolje pozicioniran na tabeli Superlige i zauzima šesto mesto sa 41 bodom, dok TSC ima tri boda manje i nalazi se na osmom mestu.

Ekipa koju sa klupe vodi Mladen Krstajić posle dva poraza u Superligi želi na svom terenu da prekine lošu seriju i plasira se u polufinale Kupa. S druge strane Radnik je vezao tri pobede i svakako će nastojati da nastavi taj niz i u Kupu. Duel u Senti počinje u 12.55.

Spartak u Subotici dočekuje branioca titule Vojvodinu. Tim iz Novog Sada trenutno je trećeplasirani u prvenstvu i u ovajduel ulazi posle pobede nad Javorom od 2:0. Spartak je poražen u Novom Pazaru - 2:1.

Meč u Subotici počinje u 15.00 časova.

Kup Srbije, četvrtfinale:
12.55 TSC - Radik
15.00 Spartak - Vojvodina
17.05 Partizan - Voždovac
Crvena zvezda - IMT, 27. 3.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво