Читај ми!

Sergej skrivio penal, Juve preokretom nastavio borbu za Skudeto

Fudbaleri Juventusa pobedili su Lacio sa 3:1 u derbiju 26. kola Serije A. Juventus je, uprkos tome što je Kristijano Ronaldo počeo na klupi za rezervne igrače, napravio preokret protiv Lacija i potvrdio da ne odustaje od titule u italijanskom šampionatu.

Ekipa Andree Pirla je nastavila poteru za prvoplasiranim Interom, sada ima 52 boda na trećem mestu, jednim manje od Milana, a sedam manje od "nerazura" koji su u sjajnoj seriji.

Duel u Torinu nije počeo dobro za domaćina jer je Lacio od početka stvarao šanse, a od 14. minuta poveo preko Hoakina Koree. Argentinac je preciznim udarcem pogodio donji levi ugao i gosti su se ponadali iznenađenju.

Nebesko-plavi su nastavili da dominiraju, stvarali prilike, ali Sergej Milinković-Savić, Vesli Hud i Mohamed Salim nisu duplirali prednost.

Kazna je stigla u finišu prvog poluvremena, kada je Adrijen Rabio krunisao lepu akciju svog tima i asistenciju Alvara Morate.

Morata je u nastavku susreta izrastao u heroja "stare dame", pošto je sa dva pogotka doneo preokret i trijumf. Treći gol postigao je iz penala, koji je prethodno skrivio srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Milinković-Savić je na terenu proveo čitav meč, a u 53. minutu je pogodio prečku.
Lacio je ostao sedmi sa 43 boda.

Prethodno su Specija i Benevento podelili Bodove (1:1), dok je Udineze bio bolji od Sasuola rezultatom 2:0.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво