Читај ми!

Stanković: Nadu nam niko ne može oduzeti, Milan nam je nagrada

Pred revanš meč sa Milanom u Ligi Evrope, trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, kaže da je ovo idealna prilika da se beogradski crveno-beli pokažu u najlepšem svetlu na velikoj pozornici.

Posle 2:2 u Beogradu, Zvezdi, teoretski, treba jedan gol u Milanu, pod uslovom da ne primi niti jedan.

"Mi nismo kalkulisali ni pred prvu utakmicu - nije bitna formacija, već kako i nastupio i izgledao na terenu. A ja znam kako smo izgledali na terenu, a to znaju i moji igrači. Ako si dao dva gola kod kuće, treba ti jedan da prođeš... Ali treba biti dosta, dosta oprezan, jer ako im ostaviš prostora oni su za dve sekunde ispred tvog gola", rekao je Stanković u Milanu.

Svestan je Stanković jačine Milana, ali niko među crveno-belima nije pesimista. 

"Imaju fenomenalnu tranziciju, izuzetno su brzi, jaki jedan na jedan, svi su videli jačinu milana. Treba biti realan, ali nam niko ne može uzeti nadu i mogućnost da prođemo dalje".

Milan je poražen od Specije u Seriji A, kao i od Intera pre nekoliko dana.

"Ne možemo se porediti ni sa Interom ni sa Specijom, ne možemo prepisati recept. Ali te utakmice su nam pokazale da Milan može da bude i ranjiv", rekao je Stanković.

Meč sa Milanom u Italiji, smatra trener crveno-belih, jeste nagrada za njegovu ekipu za sve ono što su uradili u prošlom periodu.

"Za moje momke je ovo lepa prilika. Ja im kažem da je ovaj meč kao nagrada. Za odricanje, poštenje, trud i rad... Ovo je premija, prilika da se svi pokažemo, a siguran sam da ćemo se pokazati", zaključio je Stanković.

Milan i Zvezda igraju u četvrtak od 21 čas. 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво