Čitaj mi!

Eraković uspešno operisan, na terenu u finišu sezone

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković, uspešno je operisan u Beogradu. Štopera crveno-belih očekuje pauza tokom koje će raditi na što bržem oporavku, kako bi se što pre vratio na teren i tako mogao da pomogne svojim saigračima u izazovima koji ih očekuju u nastavku sezone, navodi se na sajtu kluba.

Talentovani defanzivac se povredio u Nišu, kada su crveno-beli gostovali Radničkom po veoma lošim uslovima i na terenu koji je stvarao velike probleme fudbalerima oba tima. Zvezda je golom Ivanića slavio, a Stanković je u 77. minutu izvršio izmenu kada se Eraković požalio na povredu. Rezultati su pokazali da je naš defanzivac doživeo povedu pete metatarzalne kosti.

Mladi štoper crveno-belih, koji je prošao sve omladinske selekcije Crvene zvezde, ustalio se u timu ove godine, ali zbog povrede koju je doživeo moraće da odsustvuje sa terena neko vreme.

Eraković je tokom sezone odlično izvršavao sve zadatke u odbrani, pa je tako pokazao da je velika budućnost Crvene zvezde. Ipak, očekuje se da će mladi štoper moći da pomogne svojim saigračima u finišu sezone, kao i da će nastaviti da pruža sjajne partije u budućnosti.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">