Читај ми!

Pavkov: Volim velike utakmice, na svaku loptu idem da dam gol

Svaki gol me raduje podjednako, a najviše me srećnim čine timski uspeh i rezultat, izjavio je golgeter Crvene zvezde Milan Pavkov, strelac pogotka u 93. minutu za remi protiv Milana 2:2.

Ljubimac Zvezdinih navijača, strelac dva gola u istorijskoj pobedi protiv Liverpula, za klupski sajt istakao je da ne deli utakmice na velike i one druge.

"Svako ima svoju ulogu na prekidu, moj zadatak je bio da budem na prvoj stativi. Na svaku loptu idem sa nadom i verom da ću postići pogodak. Profesionalac sam i svaka utakmica mi je velika i bitna - izjavio je Pavkov.

Pavkov ističe da mu znači podrška kluba, da je gol posvetio porodici, a takođe je otkrio i da li je razmenio dres sa igračima Milana.

"Najviše mi znači podrška porodice, ali mi znači i podrška generalnog direktora Zvezdana Terzića. Nastojaću da i u narednom periodu postižem golove. Nemam naviku da razmenjujem dresove posle utakmice, više volim da ih sačuvam i poklonim nekom Zvezdinom navijaču", rekao je Zvezdin napadač.

Za kraj našalio se Pavkov oko toga da li će mu navijači ponovo doći ispod prozora, kao kada je postigao dva gola Liverpulu.

"Možda i planiraju, ali moraju da znaju da ne živim više na toj adresi", zaključio je Pavkov. 

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво