Читај ми!

Insinje i Napoli zadali Juveu novi udarac u borbi za titulu

Fudbaleri Napolija pobedili su Juventus u derbiju 22. kola Serije A i dodatno začinili borbu za titulu. Napolitanci su na svom stadionu savladali Juve minimalnim rezultatom (1:0) i ekipu Andree Pirla dodatno odaljili od novog skudeta.

Crno-beli iz Torina ostali su na trećoj poziciji sa 42 boda, sedam manje od prvoplasiranog Milana, dok je Napoli četvrti sa 40.

Prvih pola sata na stadionu "Dijego Armando Maradona" pripalo je timu Đenara Gatuza, koji je prvo zapretio Irvinga Lozana, da bi nakon pola sata igre sudija Danijele Doveri svirao penal za domaćina.

Amir Rahmani je oboren, posle konsultacije sa VAR sistemom Doveri je pokazao na belu tačku, a odgovornost preuzeo Lorenco Insinje.

Kapiten Napolitanaca je bio siguran i postigao 100. pogodak u dresu voljenog kluba.

Mogao je omaleni Italijan u završnici prvog poluvremena da duplira prednost iz slobodnog udarca, ali je njegov sjajan pokušaj zaustavio Vojćeh Ščensni i sačuvao nadu svom timu.

To je bio znak da "stara dama" krene mnogo ofanzivije u nastavku – već na startu drugog dela igre velike prilike za Alvara Moratu, Federika Kijezu i Kristijana Ronalda, koji je u tri navrata bio blizu izjednačenja.

Morati je poništen gol zbog ofsajda, gosti se propisno ispromašivali i Napoli je nekako preživeo do kraja.

Od 20.45 sastaju se Specija i Milan.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво