Читај ми!

Ajaks "zaboravio“ da registruje Alea za Ligu Evrope, klub pokušava da ispravi grešku

Uprava Ajaksa zaboravila je da registruje svoje najveće pojačanje Sebastijana Alea za mečeve šesnaestine finala Lige Evrope protiv Lila. Sada pokušavaju da pronađu rešenje sa Uefom i fudbalskim savezom Holandije. Rok za prijavu istekao je trećeg februara.

Ajaks će pokušati sve što može da igrača koji je doveden kao rekordno pojačanje - 22,5 miliona evra, uvrsti u duele nokaut runde Lige Evrope, rekao je trener Erik ten Hag.

On priznaje da bi ova administrativna greška mogla klub da košta vitalnog igrača u naporima da osvoji trofej, i optužio je kompjuterski propust, što je igrač izostavljen iz sastava za ostatak takmičenja.

"To je naravno neverovatno dosadno", rekao je Ten Hag. "Prvo za igrača, ali i za nas. Naravno da ga nismo potpisali ni za šta. Ale se zaista nalazio na listi, ali to je administrativna greška. Nešto je pošlo po zlu sa računarima, samo oznaka za uključivanje i isključivanje."

"Pre svih odgovoran je tehnički direktor Mark Overmars. Naravno, ljudi greše, ali ovo je vrhunska sportska organizacija. Ova greška se nikada nije trebala da dogodi. Ale je naravno takođe veoma razočaran. Iako takođe razume da to nije namerno učinjeno".

Ten Hag je rekao da su male šanse za popustljivost Uefe. "Ali trudićemo se dok god ima nade."

Ajak igra sa Lilom meč šesnaestine finala Lige Evrope, prvi duel igra se u Francuskoj 18. februara. Klubovima je bilo dozvoljeno da dodaju tri igrača u svoj spisak do isteka roka do utorka, ali Ajak je dodao samo Idrisija, koji se pridružio klubu na pozajmicu iz Sevilje.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара