Читај ми!

Šok terapija nije urodila plodom, Čelsi bez pobede na Tuhelovom debiju

Tomas Tuhel debitovao je na klupi Čelsija, ali njegov tim nije uspeo da savlada Vulverhempton u 20. kolu Premijer lige. Čelsi je odigrao nerešeno bez golova (0:0) sa "vukovima" i nastavio sa slabom formom uprkos šok terapiji u vidu promene trenera.

Sve oči na Ostrvu bile su uperene u "Stamford Bridž", gde je 24 sata ranije stigao Tuhel, umesto doskorašnjeg menadžera Frenka Lamparda.

Tuhel je imao vremena da odradi jedan samo trening sa ekipom pre nego što je u goste stigao Vulverhempton, na čelu sa Nunom Espiritom Santom.

Nemački stručnjak napravio je nekoliko promena u startnoj postavi, na klupi je ostavio Mejsona Maunta, koji je javno iskazao podršku Lampardu, a duel je počeo izuzetno sporo.

"Plavci" su imali posed lopte, pokušavali da napadaju, ali nisu bili konkretni. Njihova oružja su bila tupa i, osim jedne poluprilike Kaija Haverca, potpuno su podbacili u poslednjoj trećini terena.

Na odmor se otišlo bez golova, da bi domaćin pojačao pritisak po isteku sata igre. Tada su uputili tri udarca u kratkom vremenskom roku, Ben Čilvel je promašio najbolju šansu, da bi na drugoj strani Neto u 71. minutu pogodio prečku.

Pokušao je nekadašnji šef stručnog štaba Borusije Dortmund i Pari Sen Žermena da izmenama razmrda svoje izabranike, krenuo je na sve ili ništa, ali bez uspeha.

Vulvsi su se organizovano branili i na kraju sačuvali mrežu, pa je Čelsi nastavio sa slabim učinkom. U poslednjih devet utakmica ekipa je postigla samo osam golova i jedino pozitivno jeste što nisu primili gol, što im nije često polazilo za nogom u poslednje vreme.

Nakon ovog remija zauzimaju osmo mesto sa 30 bodova, dok je Vulverhempton 13. sa 23.

U drugoj utakmici u istom terminu, Barnli je dva puta gubio od Aston Vile na svom stadionu, ali je trijumfovao sa 3:2.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво