Читај ми!

"Fanatikosi" protestovali protiv novog selektora BiH Peteva

Fanatikosi, navijačka grupa reprezentacije BiH, protestovala je ispred zgrade fudbalskog saveza te zemlje zbog odluke da novi selektor bude Bugarin Ivajlo Petev.

Petev je nedavno imenovan za novog selektora reprezentacije, a za danas je najavljena konferencija za novinare u prostorijama saveza. Grupa navijača je došla ispred saveza kako bi iskazala nezadovoljstvo.

Angažovana je policija kako bi sprečila sukobe. Navijači su istakli transparente sa natpisima "Dosta je!" i "Nas ne možete kupiti". Skup je protekao mirno, a posle 20 minuta svi su se razišli.

Odluka Fudbalskog saveza BiH nakon višenedeljnog odugovlačenja da imenuje Peteva, naišla je na negodovanje većine navijača reprezentacije BiH.

Petev je nedavno izjavio da razume reakcije navijača koji su želeli da Barbareza bude selektor, ali da će se potruditi da ih razuveri.

"Pratio sam sve što se pisalo i na neki način razumem te ljude, ali te kritike javnosti u BiH su mi motiv više da napravim rezultat. Potrudiću se da uverim sve one koji smatraju da ne treba sa budem selektor da greše", rekao je Petev.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара