Čitaj mi!

Omladinci Zvezde gostuju Anžeru u Ligi šampiona

Omladinci Crvene zvezde, dečaci rođeni 2003. godine, koje sa klupe predvodi Marko Neđić, saznali su ime rivala u okviru prvog kola Omladinske Lige šampiona, reč je o ekipi Anžera, a utakmica će biti odigrana 2. ili 3. marta u Francuskoj.

Ova generacija crveno-belih je daleko najmlađi u elitnom juniorskom takmičenju, ali važi za jednu od najtalentovanijih u poslednjoj deceniji, o čemu svedoči činjenica da su prvom timu Crvene zvezde već priključeni - Marko Ćopić, Nikola Stanković i Marko Lazetić, momci koji će na proleće biti jedni od glavnih aduta Marka Neđića.

Podsetimo, dečaci rođeni 2002. godine su osvojili Omladinsku ligu Srbije i tako omogućili da, sada, izabranici Marka Neđića, šampioni Kadetske lige Srbije, budu u prilici da odmeravaju snage sa juniorskim ekipama širom Evrope.

Liga šampiona za mlade je i ove godine podeljena na dva dela - na stazu osvajača liga i stazu Lige šampiona, ali ovog puta se u oba dela igra nokaut sistem, i ekipe će moći da se ukrste tek u trećem kolu, tačnije u osmini finala, što znači da crveno-beli moraju da eliminišu dva protivnika da bi stigli do toga, a igra se po jedna utakmica. Prvi rival je francuski šampion Anžer.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">