Čitaj mi!

Futsaleri Srbije počeli pripreme za kvalifikacije za EVRO

Futsal reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi i počela pripreme pred kvalifikacione mečeve za EVRO 2022. godine.

Posle velikog uspeha, ostvarenog plasmana na Svetsko prvenstvo koje se u septembru održava u Litvaniji, izabranici selektora Gorana Ivančića počinju kvalifikacije za Uefin Futsal EVRO 2022.

Rivali "orlovima" na startu su Rumunija u Temišvaru 28. januara od 18 sati i Bosna i Hercegovina u Novom Sadu 3. februara u istom terminu.

"Nastavljamo tamo gde smo stali posle velikog uspeha i plasmana na prvenstvo sveta, sada želimo dobre rezultate i novi uspeh, odnosno plasman među najbolje kontinentalne reprezentacije i odlazak na Evropsko prvenstvo. Atmosfera je odlična, momci dobro raspoloženi, veoma posvećeni radu i pripremi za ono što nas očekuje", rekao je Ivančić za sajt FSS-a.

U grupi sa Srbijom još je selekcija Severne Makedonije, biće odigrano šest kola, a prvoplasirana selekcija ide direktno na Evropsko prvenstvo u Holandiji, kao i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam grupa.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">