Читај ми!

Lalatović zadovoljan dosadašnjim učinkom na pripremama

Idealne uslove za rad na pripremama u Beleku, idealno koriste fudbaleri Vojvodine. Dvadestosam igrača, pod budnim okom stručnog štaba, sa lakoćom ispunjavaju zadatke trenera Lalatovića, kako bi što spremnije dočekali nastavak sezone.

"Atmosfera je stvarno sjajna, igrači su nasmejane u ovom trenutku. Prve dve utakmice smo odigrali stvarno dobro. Igrači su ispunili ono što sam tražio od njih. Tako da kad oni igraju dobro ja sam zadovoljan", započeo je Lalatović.

"Vidite i sami tereni su fenomenalni. I ovakvi tereni mi omogućavaju da sprovedem u delo ono što tražim i jako sam zadovoljan za sada kako pripreme protiču", rekao je Lalatović.

Ambicije kluba iz Novog sada su jasne.

"Vojvodina je sada treća, to je mesto koje vodi u Evropu. Nadamo se da ćemo ostati na tome i da ćemo se popeti za koje mesto više."

Šta mislite o tome da ste jedan od kandidata za novog selektora Srbije?

"Ja radim u Vojvodini. Biti selektor Srbije je sigurno velika čast, veliko zadovoljsto, ali kažem ljudi koji vode naš savez oni nek odluče, ko je najbolje rešenje za naše reprezentativce i našu rešrezentaciju", zaključio je Lalatović.

Novosađani imaju u planu da do kraja priprema u Beleku odigraju još dve kontrolne utakmice, a povratak za Novi Sad planiran je za 29. januar.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво