Читај ми!

Bekam doveo Nevila u Majami, počinje era Intera

Američki fudbalski klub Inter Majami objavio je da je Fil Nevil njihov novi trener.

Nevil u Ameriku stiže kod svog nekadašnjeg saigrača i dugogodišnjeg prijatelja Dejvida Bekama.

"Poznajem Fila još od omladinske škole Mančester junajteda. Mi delimo fudbalski DNK, pošto su nas trenirali neki od najboljih lidera u ovom sportu i te vrednosti želim da budu i u ovom klubu", rekao je suvlasnik Inter Majamija, Dejvid Bekam.

"Fil ima ogromno iskustvo u fudbalu, kao igrač i kao trener, bio je na internacionalnom nivou i sarađivao sa najboljima u ovom sportu. Znam i njegove kvalitete kao osobe, odanost, iskrenost, poštovanje i neverovatna radna etika i energija. Svako ko je igrao ili radio sa Filom, zna da je on rođeni vođa i verujem da je došao u pravo vreme kod nas", dodao je Bekam.

Nevil je tokom igračke karijere nastupao za Mančester junajted i Everton, dok je kao trener vodio Salford i Englesku žensku reprezentaciju. 

"Prezadovoljan sam i presrećan zbog prilike da treniram Inter Majami i da radim sa celom grupom vlasnika kluba. Ovo je veoma mlad klub, koji dosta obećava i može da napreduje, pa sam tako ja u obavezi da izazivam sebe, moje igrače i sve oko mene da rastemo i gradimo takmičarski duh i kulturu na koju možemo biti ponosni", rekao je novi trener Fil Nevil. 

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво