Читај ми!

"Big Sem" otkinuo bod šampionu, Liverpul kiksnuo protiv VBA

Fudbaleri Liverpula kiksnuli su u 15. kolu Premijer lige, pošto su odigrali nerešeno 1:1 protiv Vest Bromič Albiona. Liverpul nije uspeo da iskoristi kiks najbližih pratilaca i dodatno se odlepi na prvom mestu.

Aktuelni šampion posle ovog trijumfa ima 32 boda, tri više od drugoplasiranog Evertona, četiri od Lestera, pet od Mančester junajteda, a šest od Mančester sitija, koji ima i utakmicu manje.

"Crveni" su bili mnogo bolji rival na "Enfildu", a do prednosti su stigli u 12. minutu preko Sadija Manea.

Senegalac je lepo prihvatio odličnu asistenciju Žoela Matipa i u padu poslao loptu u donji levi ugao.

Ekipa Jirgena Klopa imala je još nekoliko prilika da dođe do ubedljivije pobede, ali su neprecizni bili Mane i Mohamed Salah.

I, kada nisu prelomili pitanje pobednika, kazna je stigla u završnici susreta. Igran je 82. minut, kada je Adžaji iskoristio asistenciju Perejre i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat.

Nekadašnji srpski reprezentativac Branislav Ivanović dobio je priliku u nadoknadi vremena za tim Sema Olerdajsa, koji je zamenio Slavena Bilića kako bi pokušao da spasi klub od ispadanja u Čempionšip.

VBA je nakon neočekivanog remija ostao na pretposlednjoj poziciji sa osam bodova, pet manje od prve ekipe koja se nalazi van zone ispadanja.

Liverpul sledeću utakmicu igra za tri dana kada gostuje u Njukaslu, dok će Vest Bromič imati dan manje za odmor i za samo dva dočekati Lids junajted.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије