Читај ми!

Ramadani ne preuzima šabačku Mačvu

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić demantovao je informacije da će Fali Ramadani preuzeti šabački fudbalski klub Mačva, koje su preneli pojedini beogradski mediji.

Kako se navodi u saopštenju gradonačelnika Šapca, koje je dostavljeno medijima, ovakve dezinformacije i neproverene vesti mogu da proizvedu ogromnu štetu klubu sa tradicijom, naruše njegov ugled stican duže od jednog veka, ali i proizvedu nesagledive posledice.

"Sve što je navedeno apsolutno je netačno. Predstavnici grada Šapca, niti vode, niti su vodili pregovore sa Falijem Ramadanijem, kao ni njegovim saradnicima. Šabački kluba sa tradicijom grad će snažno podržati, privrednici ovog grada i svi Šapčani koju su emotivno vezani za njega i neće dozvoliti da o njegovoj sudbini odlučuju kompromitovani menadžeri sa sumnjivom reputacijom. Iznošenje ovakvih dezinformacija nanosi štetu gradu Šapcu i Republici Srbiji", rekao je Pajić.

Kako se ističe, "ne želeći da se ulazi u razloge zbog kojih je tekst objavljen bez poštovanja principa struke i izjava obe strane, gradonačelnik Pajić je je rekao da je Gradska uprava grada Šapca otvorena za sve informacije i izjave oko budućnosti FK Mačva, te nema razloga da se novinari pozivaju na "dobro upućene aktere" već na proverene izvore koji ne skrivaju informacije od javnosti".

Dodaje se da je navode o Ramadanijevom preuzimanju kluba demantovala i uprava FK Mačva.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво