Читај ми!

Zvezda u ponedeljak dobija suparnika u šesnaestini finala

Šampion Srbije Crvena zvezda saznaće protivnika u šesnaestini finala Lige Evrope u ponedeljak 14. decembra kada će se održati žreb u Nionu. Crveno-beli će se sastati sa jednim od pobednika grupnih faza, naravno osim sa Hofenhajmom sa kojim je bila u grupi.

Iako je već ranije obezbedila plasman u šesnaestinu finala, Crvena zvezda je to potvrdila remijem sa Slovanom iz Libereca u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope.

Na žrebu u Nionu u ponedeljak crveno beli će boti u drugom šrširu sa preostalih 11 drugoplasiranih ekipa iz grupne faze.

U prvom će biti potencijalni protivnici, timovi koji su bili prvoplasirani u grupama, osim Hofenhajma sa kojim je Zvezda bila u grupi.

Potencijalni protivnici Crvene zvezde biće Arsenal, Roma, Napoli, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Lester, Milan, Viljareal, Totenhem i Dinamo, kao i četiri bolja tima po učinku koja su zauzela treće mesto u grupi Lige šampiona Ajaks, Šahtjor, Mančester Junajted i Klub Briž.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je u izjavama isticao da u klubu ne razmišljaju mnogo o žrebu ali i da " Nećemo se predavati bez obzira na to ko nam je sledeći rival. Realista sam, ali uvek idem sa podignutim gardom. Poštujemo svakog, međutim, nemamo razloga da se plašimo."

U šesnaestini finala igraće se dva meča, a termini su 18. i 25. Februar.
Tim Crvene zvezde biće domaćin u prvoj utakmici potencijalnom protivniklu.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије