Читај ми!

Zvezda stigla u Češku - bez Kataija i Gavrića, rigorozna testiranja

Fudbaleri i stručni štab aktuelnog šampiona Srbije sleteli su u Prag, odakle će se autobusom uputiti za Liberec, gde se u četvrtak sastaju sa ekipom Slovana.

Po sletanju u glavni grad Češke, ekspedicija Crvene zvezde odradila je testiranje na koronavirus, a potom autobusom se uputila do Libereca, gde će u četvrtak odigrati poslednji meč grupne faze Lige Evrope.

Kolo pre kraja takmičenja po grupama Zvezda je obezbedila plasman u šesnaestinu finala, odnosno nokaut fazu.

Ovaj duel ne odlučuje više ništa što se tiče konačne tabele grupe L, ali će crveno-beli učiniti sve da se i sa ovog gostovanja vrate neporaženi.

Trener Dejan Stanković na put je poveo 23 igrača, a među njima nema Kataija i Gavrića.

Stanković je za Češku poveo: Milana Borjana, Zorana Popovića, Marko Ćopića, Milana Gajića, Marka Gobeljića, Miloša Degeneka, Strahinju Erakovića, Radovana Pankova, Nemanju Milunovića, Milana Rodića, Sekua Sanoga, Njegoša Petrovića, Veljka Nikolića, Mirka Ivanića, Gelora Kangu, El Fardua Bena, Veljka Simića, Srđana Spiridonovića, Andriju Radulovića, Aleksu Vukanovića, Milana Pavkova, Dijega Falćinelija, Nikolu Krstovića i Ričmonda Boaćija.

Crveno-beli su neposredno pred put odradili trening, tako da večeras po dolasku u hotel neće do meča imati aktivnosti na terenu.

Odmah po sletanju u Prag bez obzira na već odrađena PSR testiranja na koronavirus u predhodna dva dana, kompletna eksledicija Crvene zvezde završili su testiranje u SYNLAB-u (zvanična laboratorija od strane UEFA) i uputili se ka Liberecu koji je od Praga udaljen 118 kilometara.

Utakmica između Slovana i Crvene zvezde igra se u četvrtak u Liberecu na stadionu kraj Nise od 21:00 sat uz direktan prenos na Prvom programu Radio televizije Srbije.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије