Читај ми!

Siniša: Imam krticu u timu, kad saznam ko je, teško njemu

Srpski stručnjak na klupi Bolonje Siniša Mihajlović, izjavio je da je namerno nagovestio da će promeniti formaciju i igrače pred meč sa Juventusom, kako bi saznao ko iz njegovog tima odaje takve informacije novinarima.

Mihajlović je veoma energično i pomalo besno vodio konferenciju za medije pred duel sa Interom.

Srpski stručnjak izjavio je da je namerno izvršio promenu sastava i formacije, kako bi video ko poverljive informacije deli sa medijima.

"Isprobao sam novu postavu, kako bih video ko prodaje informacije novinarima. Niko to nije očekivao i sprovodim istragu. Kada budem pronašao ko to radi, obesiću ga na zid, teško njemu", rekao je Siniša.

"Doneli smo neke interne odluke, a one su brzo završile u svim novinama. Znači neko priča i radi sa medijima, a kad ga budem pronašao, on je u velikom problemu. Sa drugim ekipama nikada ne znate šta će se desiti i kako će izaći na teren, ali svi znaju naš plan. Ne znam tačno šta ću uraditi, ali ću pronaći ko prenosi te informacije", dodao je Mihajlović.

Bolonja večeras od 20.45 gostuje u Milanu kod Intera, a u dosadašnjem toku sezone nalazi se na desetom mestu na tabeli Serije A sa 12 bodova.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво