Читај ми!

Zvezda protiv Hofenhajma za overu evropskog proleća (18.55, RTS 1)

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras u Beogradu meč petog kola grupe L Lige Evrope protiv nemačkog Hofenhajma koji im i matematički može doneti evropsko proleće. Početak je u 18.55, a direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Srpski šampion je u prethodnom kolu u Belgiji nadigrao Gent sa 2:0 i došao veoma blizu nokaut faze najmasovvnijeg evro takmičenja.

Da bi to i matematički obezbedili, igračima Dejana Stankovića biće potreban bod, dok ih eventualna pobeda ukljuuje i u trku za prvo mesto u grupi upravo sa večerašnjim rivalom.

To će ipak biti znatno teži zadatak s obzirom da su Nemci slavili u prvom duelu sa 2:0.

"Ja sam realista. Ako treba da dobiješ 3:0, mora da se rizikuje, da se mnogo otvori, svakako idemo na pobedu, iz organizovane igre. Fudbal je čudna igra, nikad ne znaš kako će da se namesti. Bitno je da budemo kompaktni, da pristup 11 momaka i onih sa klupe bude stopostotan, a onda polako, minut po minut", rekao je Stanković u najavi meča. 

Kao i pred put u Gent prošle sedmice, i ovoga puta Crvena zvezda ima puno problema sa sastavom tima. Sigurno neće igrati Katai, Ivanić i Rodić.

"Ne želim da to bude alibi, već ćemo gledati da budemo još jači na terenu. Ne prija kada se iznenada nešto desi, pogotovo pred ovako važnu utakmicu, ali siguran sam da ćemo izvući maksimum. Pokušaćemo to da nadomestimo lepom organizacijom. Ne bih delio ekipu na startere i ostale jer su svi bitni", jasan je Stanković.

Direktan prenos meča sa stadiona ”Rajko Mitić” je u 18.55 na RTS 1, dok tekstualni komentar možete čitati na našem portalu.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво