Читај ми!

Himenez operisan posle povrede glave

Fudbaler Vulverhemptona Raul Himenez uspešno je operisan u nedelju uveče posle povrede glave zbog koje je u meču sa Arsenalom bio iznet sa terena. Klub je saopštio da se Himenez oseća dobro posle operacije i da će ostati još nekoliko dana u bolnici u Londonu.

Pobeda Vulverhemptona nad Arsenalom sa 2:1 na gostovanju ostala je u drugom planu zbog povrede glace Raula Himeneza posle sudara sa Davidom Luizom.

Himenez je na nosilima iznet sa terena, a prekid je trajao desetak minuta. 

Posle meča saopšteno je da je Himenez svestan i budan, ali je konstatovano naprsnuće lobanje zbog čega je odmah morao na operaciju.

Klub je obavestio javnost da se Raul Himenez uspešno oporavlja posle operacije i da će u bolnici provesti i nekoliko narednih dana.

"Raul je dobro nakon operacije koja je obavljena sinoć u bolnici u Londonu. Video je svoju devojku Danijelu i sada se odmara. Ostaće u bolnici još nekoliko dana pre nego što započne oporavak. Klub želi da izrazi zahvalnost medicinskom osoblju Arsenala, lekarima i bolničarima u bolnici u Londonu za brzu reakciju i uspešno obavljen zahvat. Navijače i javnost bismo zamolili da Raulu i njegovoj porodici ne uskrate privatnost, a mi ćemo objavljivati sve novosti kada ih bude", navodi se u saopštenju Vulverhemptona.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво