Читај ми!

Zvezdini ”rezervisti” lako sa Radom

Fudbaleri srpskog šampiona i lider Superlige Srbije, Crvene zvezde ubedivo su, sa 3:0 savladali ekipu Rada, u meču 16. runde najjače srpske lige.

Navalu Zvezde na ovom meču predvodili su igrači koji su igrali manje u poslednje vreme i koji svoju šansu u ovom delu sezone čakaju sa klupe.

Oni su današnju šansu i te kako iskoristili, a sva trojica najofanzivnijih tresla su mrežu ”građevinara”.

Prvo je to u 17. minutu uradio Milan Pavkov, koji je uštopovao loptu između dva igrača Rada (čini se rukom), a onda je po zemlji poslao iza leđa Kahrimana.

Nalete crveno-belih golom u finišu prvog dela kruniše i konačno zdravi Ričmond Boaći, i to na sjajnu asistenciju Spiridonovića sa desnog boka.

Isti tandem priredio je i treći gol, s tim što su uloge bile zamenjene.

Boaći je asistirao Spiridonoviću, a on posle jednog driblinga u kaznenom prostoru rivala u 59. minutu postigao gol i ispostaviće se, postavio konačan rezultat meča na najvećem srpskom stadionu.

Do kraja meča viđena je i stativa mladog napadača Marka Lazetića, koji je debitovao za najtrofejniji srpski klub u 16. godini. 

Zvezda i posle ovog kola i 44. osvojenog boda ostaje usamljena na prvom mestu, dok je Rad posle novog poraza na 18. mestu.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво