Čitaj mi!

Stanojević: Sa oprezom i respektom protiv TSC-a

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je TSC tim vredan poštovanja, kao i da nedeljnom duelu moraju prići i sa dozom opreza.

Crno-beli u nedelju od 17 sati gostuju TSC-u u 16. kolu Superlige.

"Igramo protiv nepredvidive ekipe u ovoj sezoni, koja je prošle godine bila stabilna. Posle Zvezde, postigli su najviše golova. To je ekipa koja može da pet, sedam golova. Morate da imate dozu opreza i respekta prema njima. TSC ima stabilnost kao klub, imaju kontinuitet i sigurno da je to prednost, ali spremni smo", rekao je Stanojević na video-konferenciji.

Stanojević je istakao da je zdravstveni bilten zadovoljavajući.

"Bajbek još nije spreman, Lazar Marković je na 'granici'. Ostali se oporavljaju od korone. Zadovoljni smo, ima nas u dovoljnom broju".

Stanojević je upitan i da li Partizan radi na popravljanju realizacije, s obzirom na to da mu sledi serija teških mečeva prvo sa TSC-om, Čukaričkim, Voždovcem i ekipom Mladosti iz Lučana, u kojima će biti važno da postignu više od jednog gola.

"Mi smo odavno u teškim utakmicama, s obzirom da nam prvoplasirani već beži dosta bodova. Radimo na realizaciji, imamo problem što nemamo klasičnog napadača, sticajem okolnosti što je Bajbek povređen. Imamo Nikolu Štulića, koji je mlad u ovom trenutku. Radimo, nadam se da ćemo postizati golove", zaključio je Stanojević.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">