Читај ми!

Junajted na čelu grupe, PSŽ pobedio pod moranjem

Fudbaeri Pari Sen Žermena savladali su minimalnim rezultatom tim Lajpciga (1:0) u derbiju večeri i grupe H, a možda i odlučujućem okršaju za plasman u narednu fazu Lige šampiona. Mančester junajted sigurno, rutinski i ubedljivo sa Bašekšehirom iz Istanbula - 4:1.

Nakon što je u prošlom kolu poražen u Nemačkoj od istog rivala sa 2:1, PSŽ je u Parizu uspeo da nadoknadi taj minus.

Istina, pobedio takođe sa jednim golom razlike, ali im je taj jedan gol bio dovoljan do steknu prednost u međusobnom skoru jer su dali prethodno gol u gostima.

Odlučujući momenat meča bio je onaj iz 9. minuta, kada je Anhel Di Marija pomalo i teatralno pao na ivici šesnaesterca. Sudija je taj start Sabicera okarekterisao kao penal, koji dva minuta kasnije, u 11. minutu, sigurno realizuje Brazilac Nejmar.

Do kraja prvog, a i ucelom drugom poluvremenu bolji i opasniji je bio tim iz Nemačke, ali ipak nije uspeo da pronađe put do gola Navasa. 

U drugom meču grupe H, Junajted je na ”Teatru snova” bez ikakvih problema dobio šampiona Turske Bašekšehir - 4:1.

Rano ”otvaranje” rivala preko ponovo raspoloženog Bruna Fernandeša u 7. minutu, te njegov drugi gol u 19. i realizovani penal Rašforda u 35. minutu trasirali su put ka sigurnoj pobedi.

U nastavku meča viđen je po jedan gol na obe strane. Turuc je bio precizan iz prekida u 75. minut,u a onda u nadoknadi konačan rezultat četvrtim golom za ”đavole” postavlja Daniel Džejms.

Junajted sada ima devet bodova i nalazi se na čelu grupe dva kola pre kraja. PSŽ i Lajpcig imaju po šest, dok je Bašekšehir na poslednjem sa tri boda osvojenim upravo protiv večerašnjeg razgoropađenog rivala.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво