Читај ми!

Zvezda slavila u derbiju u Novom Sadu i ”pogurala” Partizan na drugo mesto

Šampion i lider Superlige Crvena zvezda slavila je u Novom Sadu protiv Vojvodine rezultatom 0:2, u derbiju 15. kola. Strelci Gajić u prvom i Ben u drugom delu meča.

Duel dve prvoplasirane ekipe opravdao je očekivanja što se borbenosti i taktičkog nadmudrivanja dva trenera tiče, a kada je reč o onome što se broji, a to su golovi, viđeno ih je ukupno dva i oba su bila dela gostiju iz Beograda.

Najavljivao je Nenad Lalatović da će njegovi igrači učiniti sve da nanesu Zvezdi prvi poraz u sezoni, ali ih je ”presekao” rani gol od neočekivanog igrača tima Dejana Stankovića.

Bio je to Milan Gajić, koji je nakon prodora po desnoj strani i fokusiranja igrača Vojvodine na ostatak navale beogradskog tima, otišao do samog kraja i uz puno sreće (lopta je zakačila nekoga u bloku) uspeo da savlada Vukliša u 26. minutu za 0:1.

U nastavku je domaći sastav bio je vidno agresivniji i ofanzivniji, ali je najviše pretnji po Borjanov gol bilo iz prekida (uglavnom Drinčićevih). Ipak, ne i nekog vrednog pogotka.

Sve dileme oko pobednika otklonio je El Fardu Ben tako što je realizovao penal u 75. minutu za 0:2, koji ji prethodno iznudio Veljko Nikolić ”navukavši” Đuričina da ga obori u kaznenom prostoru u ne baš opasnoj situaciji.

Ovim trijumfom Zvezda je došla do 41. boda što joj omogućava da i dalje suvreno drži prvo mesto na tabeli, ali i da ”pošalje” Vojvodinu na treće mesto (30 bodova) i na indirektan način pomogne Partizanu da se popne na drugo mesto, pošto sada crno-beli imaju 32 boda.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво