Čitaj mi!

Ibra: Ako bih morao u rat – Mihajlović u prvom, ja u drugom redu

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović veliki je prijatelj Siniše Mihajlovića čija je biografija jedna od glavnih sportskih vesti u Italiji. Srpski trener je predstavio knjigu o svom životu koji je, osim fantastične karijere, obeležila i borba sa leukemijom, a važan deo njegovog profesionalnog života čini i švedski fudbaler.

Ibrahimović je povodom objavljivanja biografije govorio za list Gazeta delo Sport, dodavši da se u početku nisu previše voleli.

"Mislim da je Siniša sjajan čovek. Srećan sam što ga lično poznajem. Na početku se nešto nismo voleli, ali čim sam došao u Inter odmah smo se zavoleli. Često sam govorio: 'Ako bih morao da idem u rat, Siniša bi bio u prvom, a ja u drugom redu", rekao je Ibrahimović.

Mihajlović, koji trenutno vodi Bolonju, opisao je kako se razvijao njihov odnos.

"Želeo da ga 'ubijem' kada smo igrali protiv Juventusa. Mislio sam sve najgore o njemu. Na sreću ništa loše se nije desilo, a kada je došao u Inter shvatio sam koliko je dobar momak. Ponosam sam što ga ima za prijatelja", nadovezao se Miha.

Zlatan je često puta umeo da govori kako je jedan od najjačih igrača na svetu, ali je imao drugačije mišljenje o Siniši.

"Rekao sam mu: 'Reci mi šta ti treba, bilo šta, uradiću'", rekao je Ibra o borbi Mihajlovića protiv leukemije.

Šveđanin je na kraju zaključio da je Siniša uradio sve kako bi da ga doveo u Bolonju, za koju bi igrao džabe zbog Mihajlovića, ali je prihvatio Milan jer pitanje nije bilo "Bolonja ili Milan", već da li da se penzioniše ili nastavi da igra.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">