Читај ми!

Stanković: Naš cilj je da osvojimo Kup

Nama je cilj da osvojimo Kup Srbije, tako da ćemo protiv Zlatibora ući u meč kao da je u pitanju finale, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči zaostalog meča šesnaestine finala najmasovnijeg takmičenja. Utakmica Crvene zvezde i Zlatibora igra se u ponedeljak od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Šef stručnog štaba Dejan Stanković je istakao da neće biti kalkulisanja u sutrašnjoj utakmici i da se u redovima crveno-belih veoma ozbiljno shvata ovo takmičenje.

"Nema kalkulacija, čestitam rivalu na dobrim rezultatima u poslednje vreme, ali nama to ne menja ništa. Znamo šta nam je cilj i tako ćemo se i spremiti za meč", rekao je Stanković za sajt kluba.

Zvezdin trener dodao je da će svi igrači koji su zdravi i koji nisu sa reprezentacijom biti u konkurenciji za meč.

"Mi smo polusezonu podelili na cikluse, a ovo je poslednji pred zimsku pauzu. Dobro smo trenirali, tako da ću pred samu utakmicu odlučiti ko će zaigrati. Neće na teren istrčati svi bonus igrači, a što se tiče pozicije levog beka, plan je da Rodić dobije minute. Izlazi iz povrede i kada je to slučaj, bitno je da zaigra pre nego što dođe neka 'jaka' utakmica, kao što je naša protiv Vojvodine sledećeg vikenda. Hoću da vidim u kakvoj je formi, ali tu je i Hajdin. Računam na njega, u grupi je, trenira i konkuriše za tim".

Stanković je pohvalno je govorio i o treneru Zlatibora Zoranu Njegušu, bivšem saigraču u Zvezdi.

"Drago mi je što se posle duže pauze vratio u naš fudbal. Imao je epizodu u Radu, ali se onda vratio kući i preporodio ekipu. Zlatibor je s njim dobio veliko pojačanje", poručio je Stanković.

Utakmica između Crvene zvezde i Zlatibora igra se u ponedeljak od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić".

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво