Читај ми!

Partizan sa izmenjenim timom protiv Spartaka u Subotici

Fudbaleri Partizana gosti su Spartaka u Subotici u poslednjoj današnjoj utakmici 14. kola Superlige Srbije. Tok meča, koji počinje u 18.00, i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Crno-beli u meč sa Spartakom ulaze sa znatno izmenjenim sastavom tima, jer im je značajan broj igrača otsutan zbog povreda i pozitivnih nalaza na koronavirus.

Na konferenciji za medije trener Aleksandar Stanojević je istakao da je to teška situacija za klub, da moraju biti društveno odgovorni.

„Društveno smo odgovorni, ne želimo da bilo šta promakne i da se nešto loše desi. Konstantno se testiramo, za tri dana ćemo opet. Prilagođavamo se i adaptiramo se. Imamo dosta igrača u kadru, treba se baviti onima koji su ovde i koji mogu da budu korišćeni. Idemo iz dana u dan i ne znamo ni sutra, ni večeras šta može da se desi",rekao je Stanojević.

Govoreći o današnjoj utakmici i rivalu, trener crno-belih je ukratko analizirao njihov stil igre istakavši da su do sada postizali odlične rezultate.

"U poslednje vreme je u vrhu srpskog fudbala, gaje ofanzivni stil igre, sa dosta igrača ulaze u završnicu, zadnji vezni i bekovi se pojavljuju iz drugog plana, dobro izgledaju i sigurno će biti dobra i atraktivna utakmica", konatatovao je Stanojević.

Utakmica Spartaka i Partizana u Subotici počinje u 18.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

U prvoj utakmici kola Metalac i Vojvodina su podelili bodove posle prave goleade sa 3:3. 

prvim današnjim mečevima dominirale su gostujuće ekipe dok je na svomterenu Proleter nadigrao Napredak sa minimalnim rezultatom, a ostale utakmice se igraju od 16 časova.

Linglong Superliga Srbije - 14. kolo:

Petak:
Metalac - Vojvodina 3:3

Subota:
Bačka - Rad 0:1        
Novi Pazar - Zlatibor Čajetina 1:2      
Proleter -Napredak 1:0       
Čukarički - FK Voždovac (16.00)
Mačva - Javor (16.00)
Radnički Niš - Radnik (16.00)
TSC Bačka Topola - Mladost (16.00)
Spartak Subotica - Partizan (18.00)

Nedelja:
Crvena zvezda - Inđija (19.00)

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво