Читај ми!

Fudbaleri Zvezde: Gent je mnogo bolji nego što se pričalo pre utakmice

Fudbaleri Crvene zvezde Milan Gajić i Nemanja Milunović bili su prezadovoljni pobedom nad Gentom u Ligi Evrope. Crveno-beli su savladali belgijskog vicešampiona sa 2:1 u trećem kolu drugog po jačini evropskog takmičenja i došli u dobru poziciju da prođu grupu.

Gajić je istakao da je napravljen novi korak ka glavnom cilju protiv ekipe koju su mnogi otpisali i pre početka utakmice.

"Kao i svaki drugi meč u Evropi, takav je i ovaj bio - izuzetno težak i neizvestan do poslednjeg trenutka. Očekivali smo ovakav meč, Gent ima izuzetne individualce koji su veoma nezgodni i brzi. Iako se atmosfera u javnosti stvorila kao da smo unapred pobedili ovu utakmicu, oni su ipak veoma dobra ekipa, a samim tim i ova pobeda ima još veći značaj. Osvojili smo šest bodova tako da idemo ka krajnjem cilju, a to je prolaz u nokaut fazu Lige Evrope", istakao je Gajić.

Milunović izjavio je da je ekipa pobedom protiv Genta pokazala da zaslužuje mesto na evropskoj sceni.

"Čestitao bih momcima na ostvarenom odličnom rezultatu, još jednom smo pokazali zašto smo tu gde jesmo. Bila je zaista dobra utakmica, ekipa Genta pružila je dobar otpor. Pustili smo ih posle prvog gola da drže posed, nismo se u početku snašli u toj situaciji, ulazili su iz drugog plana nama iza leđa, međutim pokazali smo da smo ekipa i došli do izuzetno bitne pobede", istakao je Milunović.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво