Читај ми!

Ivanić: Za korak smo bliže cilju

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je da je pobeda protiv Genta korak bliže cilju - evropskom proleću. Zvezda je u trećem kolu Lige Evrope na svom stadionu savladala Gent sa 2:1 i sada je, uz Hofenhajm, najveći favorit za plasman u nokaut fazu.

Iako vrlo zadovoljan veoma važnom pobedom svog tima Mirko Ivanić je bio vrlo samokritičan i istakao da će zbog dobre konkurencije u grupi sve biti vrlo neizvesno do samog kraja.

"Imao sam dve ili tri dobre šanse. Nisam bio koncentrisan, mogao sam bolje da reagujem i krivo mi je zbog toga. Najvažnije je što smo pobedili i što se te dve šanse na kraju „ne osete". Ne možemo reći da smo sve odradili, odigrali smo tri utakmice i mislim da ima još dosta da se igra. Za korak smo bliži cilju, ali mislim da će do kraja biti neizvesno zato što su i Gent i Liberec dobre ekipe, bez obzira što smo pobedili oba tima rezultatima 5:1 i 2:1, ima tu još dosta da se igra. Moramo da razmišljamo utakmicu po utakmicu jer će do samog kraja biti neizvesno", rekao je Ivanić na konferenciji za medije.

Vojvođanska veza Katai-Ivanić sarađuje sjajno ove sezone, a Ivanić ističe da je tajna u tome što se dugo poznaju.

"Prošli smo istu školu fudbala, zbog toga se možda i tako dobro slažemo kako na terenu tako i van njega. On je zaista fenomenalan igrač i ne slaže se dobro samo sa mnom već i sa celim timom. Odlično se uklopio u ekipu, mnogo nam znači kao i ostali fudbaleri. Nadam se da ćemo odličnu saradnju nastaviti i u budućnosti".

Uporedio je Ivanić ekipe Genta i Libereca i dodao da ništa još uvek nije gotovo.

"Gent je bolja ekipa od Libereca. Kada smo imali video analizu i kada smo se spremali za Slovan, mogu reći da smo se iznenadili kako je Liberec pobedio Gent. Po svim šansama i statistikama Gent je bio bolja ekipa. To je za nas bilo veliko iznenađenje, jer je reč o zaista fantastičnoj ekipi bez obzira što nemaju nijedan bod, to zavarava ljude u Srbiji. Videlo se i danas koliko su oni kvalitetni. Ovo je zaista ogromna pobeda za naš klub. Treba ovim putem da nastavimo i da budemo ponosni na sve do sada urađeno, kao i da ostanemo samo na ovome", poručio je Ivanić.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво