Читај ми!

Stanojević: Zadovoljan sam, ali moramo naći balans

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan igrom tima u pobedi nad Mačvom u trinaestom kolu Superlige, ali je rekao i da će zbog zdravstvenih problema pojedinih igrača biti značajnih promena u timu do kraja godine.

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Mačve sa 2:0, a trener Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan prikazanom igrom.

„Mi smo od početka igrali dobro, pogotovo prvi deo. Imali smo dosta šansi, dosta situacija koje nismo iskoristili, pa smo ušli u nervozu i jednostavno protivnik je stvorio neke šanse, koje nama ne smeju da se dešavaju. Dosta šansi smo stvarali, što me sa jedne strane raduje, ali sa druge moramo druge stvari da popravimo i nađemo taj balans.", rekao je Stanojević.

Crno-beli su u meč sa Mačvom ušli bez Žana Kristofa Bajbeka i Vladimira Stojkovića a Stanojević je nagovestio da će do kraja godine možda imati problema sa sastavom tima. 

„Nažalost Bajbek se povredio na jednom laganom treningu. Ne znam još kakva je povreda, ali verovatno će odsustvovati do kraja godine. Videćemo. Još je i Stojke imao temperaturu. To je nešto što nas je malo poremetilo."

Na ovoj utakmici u timu je debitovao Igor Vujačić i trener je bio zadovoljan njegovom igrom.

„Pružio sam mu šansu i on je korektno to odradio. Hoću da vidim sve igrače, da im svima dam šansu i da vidim na koga možemo da računamo u predstojećem periodu.", zaključio je Stanojević.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи