Čitaj mi!

Milošević za RTS: U našoj kući mi se pitamo

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Slovan iz Libereca sa 5:1, a crveno-bele je na meču vodio pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević.

Stanković je suspendovan zbog crvenog kartona u prvom kolu Lige Evrope, ali njegovo odsustvo u pobedi protiv Slovana nije se osetilo - Nebojša Milošević debitovao je na klupi Crvene zvezde pobedom.

"Mislim da je svako ko je Zvezdaš, da se večeras oseća sjajno. Igrači su odigrali fenomenalnu utakmicu. Mislim da je sva taktička priprema urađena za utakmicu, uputstva koje je Mister sa svima nama u stručnom štabu prezentirao prethodnih dana, da je u sve u velikoj meri prezentirano.

"Dominirali smo utakmicom, primili smo gol na kraju prvog poluvremena, što ne sme da nam se dešava. Ali, dalo nam je dovoljnu dozi ozbiljnosti i koncentracije da drugo poluvreme odigramo na ovom nivou", rekao je Milošević za RTS i dodao da je ponosan što je deo kluba.

Već narednog četvrtka u Beograd stiže ekipa Genta, a Milošević ističe da Zvezda na svim utakmicama na domaćem terenu ide na pobedu.

"Spremamo utakmicu po utakmicu. U Nemačkoj smo imali dosta dobro izdanje, danas takođe. Imamo u međuvremenu i utakmicu u našem prvenstvu. Svaka utakmica u ovoj grupnoj fazi je specifična i ostavlja mogućnosti da se osvajaju bodovi. Ono što sam rekao i pre utakmica, a što su igrači pokazali - ovo je naša kuća i mi želimo da se tu mi pitamo za bodove. Respektujemo sve protivnike, ali želimo da uzmemo sva tri boda", zaključio je pomoćni trener Crvene zvezde.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">