Читај ми!

Lokomotiva i Bajern otvaraju drugo kolo Lige šampiona

Fudbaleri Lokomotive dočekuju Bajern u Moskvi od 18.55, a istovremeno Šahtjor je domaćin Intera u prvim današnjim utakmicama koje otvaraju drugo kolo Lige šampiona. Ostale utakmice u grupama A, B, C i D igraju se od 21.00, najzanimljiviji duel očekuje de između Borusije Menhenglazbaha i Real Madrida, a tok tog meča i kretanje rezultata na ostalim utakmicama možete pratiti na našem portalu.

Utakmice E, F, G i H grupe igraće se u sredu, a najzanimljiviji meč između Juventusa i Barselone možete da pratite u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

U prvoj današnjoj utakmici aktuelni prvak Evrope Bajern gostuje u Moskvi u meču sa Lokomotivom koju vodi naš internacionalac Marko Nikolić.

"Bajern je najbolja ekipa u Evropi. Pripremili smo se. Najvažnije je da odigramo disciplinovano i sa samopouzdanjem. Siguran sam u naš tim, imamo kvalitet. Igramo kod kuće, izuzetno poštujemo protivnika, ali ovo je fudbal. Moramo da pokušamo da se borimo protiv najbolje ekipe u Evropi. Siguran sam da će momci dati sve od sebe," rekao je srpski trener.

Fudbaleri Lokomotive su u prvom kolu odigrali 2:2 na gostovanju Salcburgu, dok je aktuelni prvak Evrope na Alijanc areni bio ubedljiv protiv Atletiko Madrida sa 4:0.

U drugoj utakmici grupe A Atletiko u Madridu od 21 sat igra sa Salcburgom.

U grupi B prvi će na teren izaći fudbaleri Intera na gostovanju Šahtjoru, a potom će Borusija Menhengladbah biti domaćin Real Madridu.

Trener Real Madrida Zinedin Zidan je najavio i povratak Edena Azara u tim za koji će igrati i naš internacionalac Luka Jović.

Belgijski reprezentativac Eden Azar zbog povrede mišića nije igrao ove sezone i možda će ovo biti njegov spektakularni povratak na teren.

Utakmica Borusije Menhengladbah i Real Madrida počinje u 21.00, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Liga šampiona - drugo kolo:

Utorak:

Grupa A:
18.55 - Lokomotiva Moskva - Bajern Minhen
21.00 - Atletiko Madrid - Salcburg
Grupa B:
18.55 - Šahtjor - Inter
21.00 - Borusija Menhengladbah - Real Madrid
Grupa C:
21.00 - Olimpik Marselj - Mančester siti
21.00 - Porto - Olimpijakos
Grupa D:
21.00- Atalanta - Ajaks
21.00 - Liverpul - Midtjilend

Sreda:

Grupa E:
18.55 - Krasnodar - Čelsi
21.00 - Sevilja Ren
Grupa F:
21.00 - Borusija Dortmund - Zenit
21.00 - Klub Briž - Lacio
Grupa G:
21.00 - Ferencvaroš - Dinamo Kijev
21.00 - Juventus - Barselona (RTS1)
Grupa H:
18.55- Istanbul Bašakšehir - PSŽ
21.00 - Mančester junajted - Lajpcig

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво