Читај ми!

Šampion protiv Javora za povratak na pobednički kolosek

Fudbaleri Crvene zvezde, lideri Superlige, dočekuju večeras od 21 sat ekipu Javora u meču 12. kola. Pored tog meča, u nedelju će biti odigrano još pet utakmica najvišeg ranga srpskog fudbala.

Crveno-beli u meč ulaze posle evropskog okršaja i poraza od Hofenhajma (2:0), ali sa željom da se vrate na pobednički kolosek u domaćim okvirima.

Seriju pobeda ekipa Dejana Stankovića prekinula je prošlog vikenda u svom najbližem komšiluku, pošto je sa Partizanom na njegovom stadionu odigrala nerešeno - 1:1, u 163. ”večitom” derbiju.

Stoga treba očekivati rotacije u sastavu Zvezde, kako je i najavio trener srpskog šampiona.

”Imali smo dve teške utakmice protiv Partizana i Hofenhajma i logično je da bude promena u startnoj postavi. Biće rotacije, kao i igrača koji će odmoriti. Šansu će dobiti igrači, neću da kažem koji su manje igrali, jer su za mene svi starteri, ali biće promena. Što se povređenih fudbalera tiče, jedva čekam da se vrate, pre svega mislim na njihovo zdravlje i zaista bih voleo da ih imam na raspolaganju. To su igrači vrhunskog kvaliteta, donose ogroman kvalitet i ravnotežu u našem timu. Ipak sve zavisi od testova. Ivanić je počeo sa treninzima, pa ćemo videti", rekao je Stanković.

Meč na najvećem srpskom stadionu, koji će ponovo biti prazan usled ograničenja zbog pandemije, počinje u 21.00 a sudiće ga Dragan Čolović iz Raške. Pomagaće mu Nemanja Petrović i Milan Pašajlić.

U ostalim mečevima dana sastaju se:

Bačka - Inđija od 14 časova;
Novi Pazar - Rad od 14 časova;
Zlatibor - Vojvodina od 14 časova;
Mačva - Napredak od 16 časova;
Proleter - Voždovac od 16 časova.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво