Читај ми!

Stanojević: Derbi je arhiviran, Bačka novi izazov

Fudbaleri Partizana dočekuju ekipu iz Bačke Palanke u šesnaestini finala Kupa Srbije, a trener Aleksandar Stanojević je istakao da će posle „večitog“ derbija za njegov tim to biti teška utakmica ali da se moraju fokusirati na taj meč. Utakmica crno-belih i Bačke počinje u 16.00 u Humskoj.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je naglasio da je svaka utakmica posle derbija teška, a posebno ova, jer je crno-belima Kup veomam važan.

"Arhivirali smo derbi, ali su utakmice posle njega uvek teške. Emotivno se previše ispraznite. Moramo da uhvatimo novu energiju jer nam je Kup važan i moramo da pokušamo da idemo do kraja. Krenućemo izuzetno motivisano protiv Bačke, sa najjačim timom, bez kalkulacija", istakao je Stanojević.

Strateg Partizana je analizirajući igru suparnika konstatovao da zbog domaćeg terena crno-beli jedu favoriti ali i da gosti umeju da iznenade svojom igrom.

"Ozbiljno se spremamo, to je ekipa koja i kada je gubila, gubila je sa golom razlike. Ne znam da li je njima kup prioritet ili ne. I mi imamo određenih problema. Ambicije su jasne, vrlo smo ambiciozni, motivisani i fokusirani. Nadam se da ćemo proći. Igraćemo na našem stadionu i ne treba da pričam da smo favoriti, ali igra se jedna utakmica".

Partizan neće moći da računa na nekoliko svojih standardnih igrača poput Sejduba Sume, Aleksandra Šćekića i Filipa Holendera. 

Trener Stanojević je istakao da će tim izaći na teren u trenutno najjačem sastavu, a u njemu će debiti i novi napadač Partizana Žan-Kristof Bajbek.

"Bajbek će biti u konkurenciji, iako nije dovoljno spreman. Videćemo za minutažu, ali će sigurno igrati.", poručio je Stanojević.

Utakmica Partizana i Bačke počinje u 16.00 na stadionu u Humskoj.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво