Читај ми!

Kadiz savladao Real u Madridu, Joviću šansa sa klupe

Fudbaleri Reala iz Madrida, iznenađujuće su poraženi na svom terenu od ekipe Kadiza sa 1:0 u meču šestog kola La Lige. Srpski napadač Luka Jović, na terenu je proveo petnaestak minuta.

Sumnjalo se da stvari ne funkcionišu najbolje u Realu od početka sezone, ali je šokantan poraz u Madridu od ekipe Kadiza to potvrdio.

Real je u dosadašnjem toku šampionata beležio trijumfe, doduše minimalne, ali daleko od toga da je nadigravao protivnike.

Potvrdu loše forme Reala istakao je Kadiz, novajlija u La Ligi, ali ekipa koja je odlučila da u najvišem rangu i ostane.

Real se ponovo mučio protiv rivala od kojeg je nekoliko puta jači na papiru i protiv kojeg je morao biti dominantan i kojeg je morao rutinski savladati.

Statistika meča kaže da je Kadiz imao više udaraca ka i u gol Reala, uprkos tome što su izabranici Zinedina Zidana imali preko 70 odsto loptu u nogama.

Jedini gol na meču postigao je Antoni Lozano u 16. minutu. Sjajno mu je grudima loptu odložio Alvaro Negredo, a Lozano je potom uspeo da savlada Kurtou.

Real je na razne načine pokušavao da ugura loptu u gol rivala, ali im je pomalo nedostajalo i sreće, kao i koncentracije u završnici.

Zidan je u 78. minutu odlučio da na teren uvede Luku Jovića, koji nije uspeo do kraja meča da donese promenu rezultata.

U ostalim subotnjim mečevima, Atletiko je savladao Seltu u Vigu sa 2:0, dok je Granada kao domaćin slavila nad Seviljom sa 1:0.

La Liga šesto kolo:

Subota: 

Granada - Sevilja 1:0
Selta - Atletiko Madrid 0:2
Real Madrid - Kadiz 0:1
Hetafe - Barselona 1:0

Nedelja:

Eibar - Osasuna
Atletik Bilbao - Levante
Viljareal - Valensija
Alaves - Elče
Ueska - Valjadolid
Betis - Real Sosijedad

Tabela: Real Madrid 10, Hetafe 10, Kadiz 10, Granada 10, Real Betis 9, Atletiko Madrid 8, Real Sosijedad 8, Viljareal 8, Barselona 7, Sevilja 7, Valensija 7, Osasuna 6, Selta Vigo 5, Eibar 4, Ueska 4, Elče 4, Alaves 4, Levante 3, Atletik Bilbao 3, Valjadolid 2.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво