Читај ми!

Stanojević: Nema opterećenja, jedva čekam derbi

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavo je da jedva čeka večiti derbi protiv Crvene zvezde u 11. kolu Superlige. Najavio je i da će tim zbog novih pojačanja promeniti dosadašnji sistem igre što će svakako dati dobre rezultate.

Crno-beli derbi 18. oktobra dočekuju sa zaostatkom od osam bodova u odnosu na najvećeg rivala, pa će za tim iz Humske taj meč "biti ili ne biti".

"Ne opterećuje me to, kako može da me opterećuje. Svaki derbi je ''biti ili ne biti'', da li je minus osam ili plus... Bio sam tu i u derbijima kada smo bili u minusu i u plusu, i kada smo igrali eliminacione utakmice u Kupu, kada smo igrali direktnu utakmicu za prvaka države. Sve sam iskusio i jedva čekam derbi. Svi žive za derbi i to može da bude samo dobra stvar, opterećenja naravno nema.", rekao je Stanojević odgovrajući na pitanja novinara beogradskih redakcija.

Na pitanje da li i će menjati sistem igre, šefa struke crno-belih rekao je da svesno želi promenu i da će u narednih mesec i po promeniti sistem igre.

Crno-beli su u finišu prelaznog roka doveli nekoliko pojačanje Miloša Jojića, Ivana Obradovića, Svetozara Markovića i Žana Kristofa Bajbek, a malo pre toga je stigao i Filip Holender.

"Sve je realizovano što sam želeo. Sve što smo pomislili, taj igrač je došao. Meni su potrebna dva prelazna roka da bih napravio ekipu kakvu želim. U decembru će biti dopuna, ali sve što sam poželeo - dobio sam. Sada nema nepokrivenih pozicija",zaključio je Stanojević.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво