Totenhem raspametio Junajted, 1:6 na "Old Trafordu"

Fudbaleri Totenhema savladali su Junajted na Old Trafordu rezultatom 6:1 (4:1) u meču četvrtog kola Premijer lige.

Totenhem je maksimalno iskoristio igrača više od 29. minuta, posle koga je postigao još tri gola do kraja susreta. Domaćin nije imao rešenja za igru ekipe koju vodi Murinjo. Pogotovo odbrana gola delovala je nemoguća sa igračem manje, a gost je pretio sa svih pozicija. Nešto mirniji tempo u nastavku rezultirao je sa nešto manje golova u mreži Junajteda. Na kraju ubedljiva pobeda gostiju.

Tim iz Mančestera je sjajno otvorio utakmicu. Prvi napad i penal, još nije istekao prvi minut igre. Marsijala je u kaznenom prostoru oborio Sančez i sudija Tejlor je bez razmišljanja pokazao na belu tački. Bruno Fernandes je bio siguran sa kreča.

Sledeći napad, i Totenhem u četvrtoj minuti stiže do izjednačenja. Posle gužve u kaznenom prostoru na loptu je naleteo Ndombele i snažnim udarcem smestio je iza De Hee.

Sedmi minut, 1:2. Kejn je brzo izveo slobodan udarac na desnoj strani i pronašao Sona, koji beži čuvaru, potom se našao oči u oči sa De Heom, usledio je lob udarac i Totenhem dolazi do preokreta.

Sjajnu priliku propustio je Rašvord u 20. minutu. Uspeo je da se izbori sa čuvarom, uputi udarac, prevari golmana, ali se lopta od stative odbila u polje.

Revanširao mu se Orije u 26. minutu, kada je iskoristio dijagonalu Kejna i sam uleteo u kazneni prostor, međutim, njegov udarac De Hea je uspeo da odbrani. Totenem je u ovom periodu bukvalno opsedao gol domaćina, koji se grčevito branio.

Zbog udaranja Lamele, tačnije uzvratio je udarac, Marsijal je zaradio direktan crveni karton i od 29. minuta Junajted je igrao sa igračem manje. Čini se prestrogo dosuđeno isključenje, ili su oba igrača morala u svlačionicu.

Već u 30. minutu Totenhem je iskoristio igrača više i poveo sa 3:1. Izgubljena lopta na ivici šesnaesterca, Son se naša u prilici na oko sedam metara, povratna lopta za Kejna koji je snažnim udarcem zakucao loptu u mrežu.

Novi gol gost je postigao u 37. minutu. Dobar pas Sisoka na desnu stranu za Orijea koji  pronalazi Sona, a ovome nije bilo teško da prosledi loptu u mrežu.

Još nekoliko šansi pre svega za Totenhem do odlaska na odmor, ali više nije bilo promene rezultata.

Peti gol za Totenhem. U 51. minutu Orije je dobio loptu uleteo u kaznenim prostor i snažnim udarcem matirao golmana Junajteda.

Penal za Totenhem u 78. minutu igre, Pogba je oborio Dejvisa, čist penal. Kejn je sjajnim udarcem pogodio mrežu - 6:1.

Premijer liga četvrto kolo:

Subota:
Čelsi - Kristal Palas 4:0
Everton - Brajton 4:2
Lids - Mančester siti 1:1
Njukasl - Barnli 3:1

Nedelja:
Lester - Vest Hem 0:3
Sautempton - VBA 2:0
Arsenal - Šefild 2:1
Vulfs - Fulam 1:0
Mančester junajted - Totenhem 1:6
20.15 Aston Vila - Liverpul

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво