Roma nadigrala Udineze na gostovanju

Fudbaleri Rome savladali su tim Udinezea na gostovanju sa 1:0 u poslednjoj večerašnjoj utakmici trećeg kola Serije A. Utakmica Đenove i torina je otkazana, a u prvom današnjem meču Sasuolo je ubedljivo nadigrao Krotone sa 4:1.

Posle ravnopravne borbe domaćeg Udinezea i Rome tokom celog meča, fudbaleri gostiju su došli do prve pobede u novoj sezoni Serije A zahvaljujući španskom igraču Pedru koji je letos iz Čelsija došao u prestonicu Italije.

U 55. minutu Pedro je šutirao sa skoro 25 metara i loptu plasirao od stative u gol domaćina.

Potom su fudbaleri Rome uspeli da sačuvaju prednost do kraja meča za prvu pobedu u sezoni.

U prvoj današnjoj utakmici Fudbaleri Sasuola pobedili su Krotone na svom terenu ubedljivo sa 4:1 iako su gosti uspevali da pruže ravnopravan otpor tokom čitavog prvog sata meča.

Domaćini su prvi poveli i 19. minutu i tim se tezultatom otišlo na odmor. U nastavku Krotone postiže pogodak u 49. minutu iz penala za izjednačenje, ali tada na scenu stupa Frančesko Kaputo koji prvo postiže pogodak za domaćine sa bele tačke u 58. minutu, da bi potom dao i drugi gol ua 3:1 u 85. minutu.

Kada se učinilo da je meč završen, Manuel Lokateli je postigao i četvrti pogodak za domaćine u sudijskoj nadoknadi vremena.

Meč Đenove i Torina je otkazan jer je veliki broj igrača Đenove bio pozitivan na testiranju od koronavirusa i neizvesno je hoće tim moći da odigra i naredne utakmice.

U prvoj utakmici kola Sampdorija je u petak na gostovanju nadigrala Fiorentinu sa 2:1, a ostale utakmice igraju se u nedelju.

Serija A treće kolo:

Petak:
Fiorentina - Sampdoria 1:2

Subota:
Sasuolo - Krotone 4:1
Udineze - Roma 0:1
Đenova - Torino odloženo

Nedelja:
Atalanta - Kaljari
Benevento - Bolonja
Lacio - Inter
Parma - Verona
Milan - Specija
Juventus Napoli

 

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво