Zvezdin popravni ispit na Kipru (19.00 RTS1)

Fudbaleri srpskog šampiona Crvene zvezde igraju večeras u Nikoziji odlučujući meč četvrtog kola, odnosno plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv jermenskog Ararata. Početak je u 19 sati, a prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za gledaoce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.

Ovaj meč, ključan za obe ekipe, imao je "predigru" u vidu neizvesnosti oko mesta odigravanja susreta.

Usled izbijanja oružanog sukoba između Jermenije i Azerbejdžana u reonu Nagorno Karabaha, gostovanje Zvezde u Jerevanu moralo je da bude otkazano.

Uefa je naknadno odredila Kipar, odnosno stadion "GSP" u Nikoziji za mesto susreta, a upravo na tom terenu Zvezda je ostala bez sigurnog plasmana u Ligu Evrope i četvrtog kola u kvalifikacijama za Ligu Šampiona, pošto je Omonija bila bolja posle izvođenja penala pre dve nedelje.

Pred ovu, drugu šansu na istom mestu, Zvezda je ostvarila dve ubedljive pobede u prvenstvu Srbije (protiv Voždovca od 6:0 i Mladosti u Lučanima 4:0), i u dobroj formi dočekuje meč sa šampionom Jermenije, na čijem golu stoji srpski čuvar mreže Nemanja Čupić, koji je kao deklarisani navijač Partizana pokušavao u medijima da dodatno podigne tenziju pred okršaj.

Meč odluke, a verovatno i meč sezone Crvena zevzde portiv Ararata počinje u 19 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS, strim na RTS Planeti (samo za gledaoce u Srbiji) i tekstualni komentar na našem portalu. 

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара