Zvezda najverovatnije igra u Jermeniji

Kako saznaje RTS, susret plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope između Ararata i Crvene zvezde, najverovatnije biće odigran u Jermeniji, bez obzira na ratno stanje koje vlada u toj zemlji.

Kako saznaje RTS iz izvora bliskih evropskoj kući fudbala, Zvezda će najverovatnije igrati u Jermeniji utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Žreb je prošle nedelje spojio Ararat i Crvenu zvezdu u poslednjoj fazi kvalifikacijaza Ligu Evrope, ali u Jermeniji vlada ratno stanje.

Uefa ipak nema nameru da promeni domaćinstvo i sve bliža je odluci da se utakmica odigra u Jerevanu.

"Verujem da će Uefa sagledati sve bezbednosne aspekte, da će pre svega voditi računa o sigurnosti svih učesnika i da će doneti ispravnu odluku", rekao je Zvezdan Terzić generalni direktor srpskog kluba.

"Ako mene lično pitate, ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji. Ne želim da nevolju jermenskog naroda koristimo za neku našu korist. Ne želim to. Ako je već žreb odlučio da po treći put budemo gosti, neka tako i bude. Ako smo bolji, u šta ne sumnjam, Crvena zvezda mora pobediti gde god da igra. Idemo i pobedićemo", istakao je Terzić.

Postoji mogućnost da sutra u toku prepodneva, kada Uefa donosi zvaničnu odluku, dođe do drugačijeg raspleta, ali su veoma male šanse za to.

Druga opcija Uefe u tom slučaju bila bi Kipar, gde bi Ararat bio formalni domaćin.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво