Atletiko Madrid deklasirao Granadu uz Suarezov sjajan debi

Fudbaleri Atletiko Madrida ubedljivo su nadigrali Granadu sa 6:1 u trećem kolu La lige, a posle ulaska u igru Luis Suarez je svoj prvi meč u novom dresu začinio sa čak dva pogotka za novi tim.

Domaćini su već na startu meča opravdali poziciju favorita u ovom meču i poveli već u devetom minutu pogotkom Dijega Koste.

Gosti iz Granade su potom uspevali da pruže relativno ravnopravan otpor tokom prvog poluvremena, ali već na startu nastavka u 47. minutu Korea uvećava prednosr Atletiko Madrida na 2:0. Definitivni sunovrat gostiju počinje od 85. minuta kada Žoao Feliks uvećava na 3:0.

Nešto kasnije trener Dijegom Simeoneom u igru uvodi Luisa Suareza koji je pre par dana stigao u klub, a on već u prvom minutu debitantskog meča asistira Markosu Ljorenteu za 4:0.

Desetak minuta kasnije Suarez postiže i gol za nedostižnih 5:0, A pošto su gosti uspeli da postignu počasni pogodak i smanje na 5:1, Luis je postigao i drugi pogodak u trećem minutu sudijske nadoknade za konačnih 6:1.

U prvim današnjim mečevima pobede su odnele gostujuće ekipe. Atletiko Bilbao je nadigrao Eibar sa 2:1, a fudbaleri Levantea su uspeli da savladaju Osasunu sa 3:1 i dođu do prvih bodova načinivši rezultatski preokret posle vođstva domaćina.

La Liga treće kolo:

Subota:
Alaves - Hetafe 0:0
Valensija - Ueska 1:1
Elče - Real Sosiedad 0:3
Betis - Real Madrid 2:3

Nedelja:
Osasuna - Levante 1:3
Eibar - Atl. Bilbao 1:2
Atl. Madrid - Granada 5:1
Kadiz - Sevilja
Valjadolid - Selta
Barselona - Viljareal

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара