Читај ми!

Augsburg iznedadio Borusiju, Štutgart deklasirao Majnc

U derbiju drugog kola Bundeslige Leverkuzen i Lajpcig igrali su nerešeno 1:1, dok je Borusija Dortmund nadigrana od Augsburga sa 2:0 i doživela prvi poraz u novoj sezoni. Fudbaleri Štutgarta su na gostovanju nadigrali Majnc sa 4:1, a Verder nadigrao Šalke sa 3:1.

Na derbiju kola golovi su pali na samom početku meča, a poveli su gosti u 14. minutu golom Emila Forsberga da bi Kerem Demirbaj izjednačio šest minuta kasnije.

Potom se odvijao ravnopravni duel rivala bez veće promene ritma do samog kraja.

I u meču Augzburga i Borusije Dortmund odvijao se ravnopravan duel sve do finiša prvog poluvremena kada Feliks Udokai domaćinima donosi vođstvo u 40 minutu.

Početkom drugog poluvremena Danijel Kaliguri uvećava na 2:0 i potom je bilo jasno da će Borusija pretrpeti prvi poraz na gostovanju u novoj sezoni.

Gostovanje Štutgarta je prošlo potpuno drugačije jer su sa 4:1 deklasirali Majnc iako su domaćini prvi poveli u meču.

Borusija Menhengladbah je na svom terenu igrala nerešeno sa Union Berlinom 1:1, a Arminija Bilefeld je pogotkom Edmundsona slavila protiv Kelna sa 1:0.

U poslednjem meču večeri Verder je na gostovanju nadigrao Šalke sa 3:1 sjajnom igrom Niklasa Filkruga koji je postigao het trik na meču.

Već u prvom poluvremenu sa dva odlična gola u 22. i 37. minutu Filkrug je Verderu obezbedio ubedljivu prednost, da bi u drugom poluvremenu iz jedanaesterca postigao het trik za 3:0.

Domaćini su uspeli samo da postignu počasni pogodak u samom finišu meča u trećem minutu sudijske nadoknade za konačnih 3:1. 

Bundesliga 2.kolo:

Bilefeld - Keln 1:0.
Augsburg - B. Dortmund 2:0
Leverkuzen - Lajpcig 1:1
B. Menhengladbah - Union Berlin 1:1
Majnc - Štutgart 1:4
Šalke - Verder Bremen 1:3

 

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи