VAR doneo pobedu Junajtedu protiv Brajtona

Mančester junajted je savladao Brajton sa 3:2 u prvom meču trećeg kola Premijer lige.

Tim iz Mančestera je zabeležio prvi trijumf u ovoj sezoni, odigrali su ukupno dva meča. Brajton je pretrpeo drugi poraz.

Gledali smo izuzetno uzbudljiv meč. Brajton je stvarao šanse, može se reći da je delovao bolje u polju. Čak pet puta domaćin je pogodio okvir gola na ovo meču. Srećniji tim bio je Junajted koji je uspeo da preokrene rezultat i ubeleži nova tri boda.

VAR je imao dosta posla na ovom meču. Prvo je poništen još jedan penal za domaćina, potom je Junajtedu poništen gol zbog ofsajda, da bi na kraju, ali bukvalno na kraju pregledom snimka sudija dosudio penal za Junajted iz koga su gosti stigli do pobede.

Brajton je poveo u 40. minutu sa bele tačke. Lempteja je u kaznenom prostoru oborio Fernandeš i sudija je odmah pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Majpej.

Samo tri minuta kasnije izjednačio je Junajted. Slobodan udarac sa leve strane, negde u visini penala. Fernandeš je prebacio na drugu stativu gde je loptu dočekao Mstić i vratio je u srce peterca, ona pogađa Danka koji je tako sprovodi u sopstvenu mrežu.

Junajted je do preokreta stigao u 55. minutu. Fernandeš je pronašao Rašforda na levoj strani, ovaj je uleteo u kazneni prostor izigrao celu odbranu domaćina i smestio loptu u mrežu.

Kada se očekivalo da će tim iz Mančestera ovim rezultatom odneti pobedu usledila je prava drama.

Brajton koji se nije mirio sa porazom i  uspeo je u petom minutu nadoknade da stigne do izjednačenja. Sjajn centaršut sa desne strane, lopta je preletela sve i pala ispred Marča kome nije bilo teško da sa nekoliko metara savlada De Heu.

Ipak još nije bio kraj. Junajtedu je ostao jedan napad. Lopta je završila u korneru. Bruno Fernandeš je izveo korner sa leve strane, najviši u skoku bio je Maguro lopta na putu do gola pogađa u ruku Mupeja. Sudija to nije video, ali nakon pregledanog snimka pokazao je na belu tačku.

Siguran sa kreča bio je Fernandeš i time doneo svom timu pobedu.

Premijer liga treće kolo:

Subota:
Brajton - Mančeter junajted 2:3
Kristal Palas - Everton 1:2
18.30 VBA - Čelsi
21.00 Barnli - Sautempton

Nedelja:
13.00 Šefild - Lids
15.00 Totenhem - Njukasl
17.30 Mančester siti - Lester
20.00 Vest Hem - Vulfs

Ponedeljak:
18.45 Fulam - Aston Vila
21.00 Liverpul - Arsenal

 

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара