Bajern nastavlja da uništava Barsu - talentovani Ajaksov bek odabrao Bavarce

Supertalentovani bek Ajaksa i mlada nada američkog fudbala Seržinjo Dest, nalazi se na korak od potpisa za minhenski Bajern. Bavarci su tako pokvarili planove Barseloni, koja se sada okreće Aronsu iz Noriča i Emersonu iz Betisa.

Fudbalski klub Bajern rešio je da na svakom polju demolira Barselonu. Nakon debakla u polufinalu Lige šampiona u iznosu od 8:2, Barselona je i na tržištu poražena od Bajerna.

Talentovani desni bek Ajaksa Seržinjo Dest nalazi se pred potpisom za bavarski klub.

Već nekoliko dana traje polemika i nagađanje da li će Dest odabrati Barsu ili Bajern, a izgleda da je on sam, slučajno, doneo odgovor na pitanje.

Mladi američki fudbaler je prilikom objave na Instagramu odao lokaciju na kojoj se nalazi, a to je bilo mesto gde je Bajern danas odradio slikanje za novu sezonu. Nakon nekog vremena, Dest je objavio istu fotografiju, ali ovoga puta bez lokacije.

Barselona će očigledno morati negde drugde da potraži novog desnog beka, a kao glavni kandidati sada su Emerson (kojeg je Barselona kupila prošle sezone i prosledila Betisu) i Maks Arons, bek Noriča.

Španski novinari, među kojima prednjači Giljem Balag, navodi da su Arons i Barselona dogovorili uslove oko ugovora i da ostaje da Barsa i Norič ugovore uslove transfera.

Barselona je u potrazi za desnim bekom jer je gotovo izvesno Semedo na izlaznim vratima kluba, pošto je ugovorio uslove sa Vulverhemptonom.

Transfer Semeda u Vulvse iznosi oko 35 miliona evra, a nakon njegovog ozvaničenja, Barsa može da dovede novog desnog beka.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво