Zvezda iskalila bes na Voždovcu u večeri Falčinelija i sjajnih golova

Efikasnom igrom fudbaleri Crvena zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu od 6:0 protiv ekipe Voždovca, u meču osmog kola Linglong Superlige Srbije. Utakmicu su obeležila dva gola Fačinelija, te lepi i atraktivni golovi Gavrića, Nikolića, Ivanića i Pavkova.

Na Kipru nije htelo, sada je ušlo gotovo sve. Crvena zvezda je u osmom kolu domaćeg šampionata do vrha napunila mrežu gostiju sa Voždovca - 6:0 (3:0).

Ono što nisu uspeli na Kipru, crveno-beli su prikazali u Beogradu protiv gradskog rivala.

Napadačka igra, na momente vrlo tečna, sa jasnom idejom da postigne što više golova dala je rezultat već u 17. minut, kada je pojačenje iz Italije Fijego Falčineli vrlo lepo iskoristio centaršut sa leve strane Milana Rdoića i odsečnim poluvolejem doneo prednost svo timu.

Samo tri minuta kasnije, izuzetno lep gol postiže mladi Željko Gavrić, koji sa više od dvadeset metara šalje neodbranjiv šut pod prečku golmana Prekovića. Prava ”lepotica” supertalentovanog fudbalera najtrofejnijeg srpskog kluba.

Na odmor se otišlo sa velikih 3:0, nakon što je ponovo agilni Falačineli uspeo da glavom loptu pošalje u gol gostriju nakon kornera koji je u 40. minutu meča izveo Kanga.

U nastvaku meča Zvezda jeste ”spustila gas”, ali je ipak postigla još dva takođe lepa gola.

Prvo u 56. minutu mladi Veljko Nikolić šalje volej bombu nakon odbitka sa nekih 6-17 metara, a onda rezervista u današnjem duelu Mirko Ivanić takođe prelepim pogotkom (sličnom Gavrićevom) u 58. minutu povećava na 5:0.

Da sve bude lepo i kompletno potrudio se rezervista Milan Pavkov, koji se na terenu našo u finišu posle prilično dugog odsustva, a koji je u prvom minutu nadoknade vremena sa ivice šesnaesterca po zemlji pogodioo dalji ugao gola Voždovca za konačnih 6:0. 

Ova, osma prvenstvena pobeda donela je srpskom prvaku i lideru šampionata 24 osvojeni bod, ali i ”mir u kući” bar koji dan...

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво