Mitrovićevi golovi nedovoljni protiv Bjelsine mašinerije

Aleksandar Mitrović postigao je dva pogotka za Fulam u drugom kolu Premijer lige, ali je njegova ekipa poražena od fenomenalnog Lidsa - 4:3.

Ekipa Marsela Bjelse još jednom je pokazala da je definitivno treba gledatiu ove sezone. Posle tesnog poraza od Liverpula (4:3), Lids je istim rezultatom savladao tim Fulama.

Aleksandar Mitrović dao je sve od sebe, postigao dva pogotka, ali nije mogao da nadoknadi propuste odbrane londonskog tima, koja preti da ponese epitet najgore već na startu sezone.

Prva utakmica Premijer lige na "Eland roudu" posle 16 godina donela je velika uzbuđenja, pa iako se u jednom momentu činilo da su donmaćini osigurali trijunf, Fulam se vratio u život i pretio do kraja meča.

Elder Košta je doneo prednost Lidsu, izjednačio Mitrović sa bele tačke u 34, a onda je Poljak Klih sa 11 metara ponovo doneo prevagu donaćem timu.

Golovima Bamforda i Eldera Košte Lids stiže do tri gola prednosti u 57. minutu, ali Bobi Rid i Mitrović vraćaju napetost u meču u 67. minutu.

Uprkos napadima Fulama, Lids je zadržao prednost do kraja meča i došao do prvih bodova u ovoj sezoni.

Fulam ostaje na začelju, uz ekipu VBA, a menadžer Skot Parker imaće pune ruke posla da tim iz Londona zadrži među najboljima.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво