Everton se ne šali, pet golova u mreži Vest Broma

Fudbaleri Evertona zabeležili su i drugu pobedu u Premijer ligi, pošto su na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Vest Bromvič Albiona 5:2. Kalvert-Luin trostruki strelac, tri asistencije Rišarlisona.

Posle pomalo iznenađujuće pobede nad Totenhemom na premijeri fudbalskog šampionata Engleske, Everton je i u drugom kolu pokazao da može mnogo ove sezone, savladavši VBA sa 5:2.

Ekipa Karla Ančelotija odigrala je još jedan odličan meč, doduše imala je brojčanu prednost na terenu posle isključenja Gibsa u finišu prvog poluvremena.

Dijanja je doneo prednost gostima na "Gudisonu", ali su "karamele" do poluvremena preokrenule golovima Kalvert-Luina i Hamesa Rodrigeza, kojem je to bio debitantski gol u Premijer ligi.

Gibs je potpuno nepotrebnim poteom zaradio isključenje u finišu prvog dela, ali su gosti ipak stigli do izjednačenja lepim golom Pereire iz slobodnog udarca.

Do kraja meča, Everton je iskoristio brojčanu nadmoć na terenu. Prvo je Kin iskoristio jedan "otpadak", da bi Kalvert-Luin sa nova dva pogodka potpuno uništio ekišu Slavena Bilića, koji je isključen na poluvremenu utakmice.

VBA je doživeo drugi ubedljiv poraz na startu takmičenja i deluje kao najozbiljniji kandidat da se ekspresno vrati u Čempionšip, dok je Everton najavio borbu za plasman u Evropu.

Premijer liga, 2. kolo:

Subota:

Everton - VBA 5:2
Lids - Fulam (16.00)
Mančester junajted - Kristal Palas (18.30)
Arsenal - Vest Hem (21)

Nedelja:

Sautempton - Totenhem (13.00)
Njukasl - Brajton (15.00)
Čelsi - Liverpul (17.30)
Lester - Barnli (20.00)

Ponedeljak:

Aston Vila - Šefild junajted (19.00)
Vulvs - Mančester siti (21.15)

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво