Читај ми!

Stanković: Ako odigramo kako znamo verujem u plasman u LE

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je komentarišući žreb za plej-of Lige Evrope konstatovao da njegov tim sreća nije pogledala jer će ponovo gostovati u narednom meču. Uz to oba potencijalna protivnika su neugodni rivali ali očekuje da će tim odigrati dobar meč i obezbediti plasman u Ligu Evrope.

Žreb za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope vodi Crvenu zvezdu u Jermeniju ili Sloveniju gde će u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati u gostima, protiv pobednika meča Ararat - Celje.

„Ko god da prođe u meču Ararat - Celje je neugodan rival. Čim su došli do ovde, znači da poseduju kvalitet, a na nama će biti da prepoznamo koje su im slabe tačke i da probamo da iskoristimo to.", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

Žred je odlučio da crveno-beli ponovo igraju na gostujućem terenu.
"Gostujemo treći put zaredom, što je prednost za rivala. Mnogo bi nam lakše bilo da igramo na našem stadionu, međutim, moramo da prihvatimo realnost i da zanemarimo sve negativne faktore, te da se fokusiramo na nas.", rekao je Stanković.

Zvezda će do utakmice sa pobednikom meča Ararat - Celje odmeriti snage sa Voždovcem i lučanskom Mladosti u Superligi.

"Ima još dve nedelje do utakmice, do tada imamo nekoliko izazova u prvenstvu i polako, idemo korak po korak. Trudim se uvek da razmišljam o mojoj ekipi, o onome šta mi treba da uradimo da bismo pobedili. Ako budemo odigrali onako kako znamo i umemo, verujem da ćemo ostvariti uspeh i plasman u Ligu Evrope.", poručio je Stanković.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво