Stanojević: Spremni smo, treba nam pozitivna energija iz Srbije

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da ekipa spremno dočekuje susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv moldavskog Sfintula. Meč između Sfintula i Partizana igra se u četvrtak od 19.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

"Svi smo spremni, jedva čekamo utakmicu. Specifična utakmica, jer se igra jedna. Vreme je slično kao u Beogradi i ne vidim razlog da ne odigramo dobro, fokusirani smo", rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Stanojević je objasnio i da su zbog povreda Maki Banjak i Rajko Brežančić ostali u Beogradu i da je Lazar Marković bio malo bolešljiv, ali da je spreman.

Jedno od novinarskih pitanja bilo je da postoji krilatica "da danas svi igraju fudbal" i da li je moldavska ekipa više od toga.

"Nema više tih krilatica svi igraju fudbal. Dosta su dobro organizovani i u tom pravcu ide svetski i evropski fudbal. Sigurno su drugačije i više nema takvih iznenađenja", rekao je Stanojević i dodao da su oni ekipa koja je defanzivno dobro postavljena i disciplinovana i da imaju dobru kontru, što je možda segment koji može da nam napravi problem.

Stanojević je na kraju pozvao navijače da pobrže crno-bele u sutrašnjem meču.

"Treba nam pozitivna energija iz Srbije. Grobari, podržite nas sutra u važnoj utakmici", zaključio je Stanojević.

Meč između Sfintula i Partizana igra se u četvrtak od 19.00. Prenos je nanašem Prvom programu.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво