Napadač Olimpijakosa Ranđelović: Nije nam bitno da li ćemo igrati protiv Omonije ili Zvezde

Fudbaler grčkog šampiona Olimpijakosa Lazar Ranđelović izjavio je da mu je svejedno protiv koga će igrati u plej-ofu za Ligu šampiona: srpskog prvaka Crvene zvezde ili Omonije sa Kipra.

"Iskreno mi je svejedno s kim ćemo igrati dvomeč u plej-ofu. Prošle godine smo igrali sa Zvezdom u grupnoj fazi, tako da, ako nam opet protivnik bude prvak Srbije, siguran sam da ćemo odigrati dve uzbudljive i dobre utakmice", rekao je Ranđelović za TV Arena sport.

Srpski fudbaler, čijim je golom Olimpijakos pobedio AEK-a (1:0) za 28. trofej u nacionalnom kupu, kaže da je u sutašnjem meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ između šampionâ Srbije i Kipra, Zvezda favorit.

"Teško mi je da govorim o tome ko ima veće šanse. Ipak, mislim da je prednost na strani Crvene zvezde. Ali to je fudbal, ko bude bolji – pobediće", rekao je Ranđelović, koji se nada da će se uskoro naći i na spisku selektora reprezentacije Srbije Ljubiše Tumbakovića.

"Iskreno se nadam pozivu u reprezentaciju ako nastavim da igram dobro i postižem golove. Ali dobro, kako bude, bio bih jako srećan da dobijem poziv 'orlova'", zaključio je Ranđelović.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво